چرا اغلب فارسها مخالف جنگ اند؟

نویسنده: هادی صوفی زادە
ایجاد شده در تاریخ
0 0
16:10 2024 , October 24

حاکمان ایرانی کشور را بە لبە پرتگاە سوق دادەاند، اگرچە زمزمە جنگ و تهاجم نظامی بە ایران بخشی از دغدغەهای مردم ایران درچند دهە گذشتە بودە اما اینک بیشتر از هربار صدای جنگ بگوش میخورد و در صورت تهاجم اسرائیل بە ایران،  کل خاورمیانە دستخوش تغییر خواهد شد و  افق نوینی برای مردمان خاورمیانە پدیدار خواهد شد. 

 کاملا واضح است با وجود جهنمی کە رژیم تمرکزگرای شیعی برای ملتهای غیرفارس ایجاد نمودە هیچکدام از انان مخالف جنگ علیە رژیم ایران نیستند و از دید انها هزینە جنگ برای انان بسیار کمتر از هزینەای خواهد بود کە رژیم ایران سالیانە بر انان تحمیل می کند اما اغلب فارسها نگاە دیگری بە احتمال وقوع جنگ دارند. 

درسطح اروپا شاهد تومارهای جمعی نخ نما از طرف فعالان سیاسی فارس زبان هستیم کە علیە جنگ بیانیە صادر میکنند و نگرانی خود را از جنگ اعلام و بطور غیر مستقیم در خط رژیم قرار گرفتەاند. سود و زیان این جنگ احتمالی چیست کە بسیاری از انان کە خود را مخالف رژیم میدانند اما با جنگ علیە کثیف ترین و خونخوارترین رژیم حاکم بر ایران مخالفند؟ 

یک) در صورت وقوع جنگ، ملتهای غیرفارس کە در یکصد سال گذشتە در قامت رعیت مردمان مرکزی بدترین تجربە همزیستی را گذراندەاند هرکدام مناطق خود را ازاد و اعلام استقلال میکنند و از چنگ خونخوارانترین رژیم و فرهنگ استعماری کشوری بنام ایران رهایی می یابند. 

مرکز کویرنشین ایران کە با وجود فرهنگ استعماری خود منبعث از مذهب شیعی با عدالت و دموکراسی بیگانە است و در صد سال گذشتە اشکارا بە چپاول و غارت ثروت بیکران مناطق حاشیەای متعلق بە ملتهای غیرفارس پرداختە کە در نتیجە با اتخاذ سیاستهای استعماری موقعیت ممتاز خود را تثبیت نمودە، تا جائیکە بجهت زندگی لوکس، تحصیل و رفاە بیش از نیم قرن از ملتهای حاشیە ایران جلوترند،  با از دست دادن ثروتهای حاشیەای در صورت تغییرات سیاسی، جایگاە اقتصادی خود را از دست خواهند داد.  

عربستان ( الاحواز ) با داشتن ٩٠% انرژی میتواند ایندە خود را بهتر از کشورهای حوزە خلیج بسازد ضمنا ثروت نفتی بیکران عربستان ( الاحواز ) از دید جامعە جهانی پنهان نیست. ایندە عربستان را میتوان مشابە قزاقستان پساشوروی دید.  کوردستان با وجود فرهنگ غنی و منابع زیرزمینی و روزمینی خود جایگاە ممتاز خود را خواهد یافت با موقعیتی مشابە کشورهای حوزە بالتیک پساشوروی.  اذربایجان ( جنوبی ) با داشتن موقعیت ژئوپولیتیکی خود، هم مرز با قفقاز و اوراسیا در سطح جهان از مقبولیت خاصی برخوردار است و میتوان اذربایجان را مشابە جمهوری اذربایجان پساشوروی دانست کە اینک عروس اسیا نام گرفتەاست و بە یمن استقلال خود یکی از کشورهای پیشرفتە قفقاز بشمار می اید. بلوچستان با داشتن معادن  و موقعیت ترانزیتی خود قادر خواهد بود زندگی شایستەای برای کودکانش کە در سایە رژیم اخوندی کفش بە پا ندارند فراهم کند. 

دوم) در صورت وقوع جنگ،  مناطق مرکزی ایران کە انباشت ثروت و تاسیسات نظامی در ان انباشتە شدە هدف قرار خواهد گرفت و محتملا بیشترین اسیب متوجە مناطق مرکزی باشد بە عبارتی هرکە بامش بیشتر، برفش بیشتر. بی اعتمادی بە فعالان فارس زبان از انجا برمی اید کە انان هیچگاە حاضر بە نوشتن بیانییەای در خصوص جان هزاران کورد،  بلوچ و عرب کە بدست همان رژیم نابود شدەاند نبودەاند اما هنگامیکە پای همنوعان خودشان بمیان می اید با نوشتن  بیانیە پشت بیانیە قلم فرسایی میکنند. 

 سوم) نتایج جنگ سرنوشت ایرانیان مرکز نشین را کاملا دگرگون میکند،  مفت خوری بە پایان میرسد. ثروتهای باداوردە کە ایرانیان در نقاط مختلف جهان با ان عیاشی میکنند پایان می یابد. فراموش نکنیم تنها در کنسرت ماە گذشتە معین در استانبول بیش از سە میلیون دلار بلیط  فروش رفت بە اضافە هزینەهای جانبی سفر بە ترکیە، میتوان از  ریخت و پاش ایرانیان اگاە شد. ایرانیان کە بنابە ادعای وزیر کار رژیم  خود اهل کار نیستند و  نیروی کار مجانی را را از ملتهای حاشیەای و افغانها میگریند در فردای ایران باید کار کنند تا زندگی کنند.  

تشیع و شیعەگری کە ابزار سرکوب ملتهای غیرفارس است کارایی خود را از دست خواهد داد و فارسها مجبور خواهند شد کە در مرحلە اول با شیعەگری کە عامل بدبختی همە ایرانیان بودە خداحافظی کنند و با استفادە از امکانات کشوری خودشان ( همانند روسیە فعلی ) کە بیشتر بر بستر صنعت توریسم استوار خواهد بود ایندە خود را بسازند برای ترویج صنعت توریسم باید از مذهب فاصلە بگیرند. 

چهارم ) در صورت تهاجم نظامی بە ایران و سقوط رژیم،  اموزشهای دروغین تاریخ و فرهنگ ایرانی کە در مدارس و دانشگاهها بە خورد کودکان دادە میشود برای همیشە بە زبالەدان تاریخ خواهد افتاد و ایندە روشنی برای بشریت پدیدار خواهد شد.

نظر جدید